Valentijn-actie 2013

De gemeenschap Emmanuel stelt u voor mee te doen aan een unieke actie op Valentijnsdag, 14 februari 2013. “Omdat we geloven dat ieder mens bemind wordt en ieders ‘liefdestank’ gevuld moet worden, gaan we de straat op om liefdesbrieven uit te delen op … 14 februari 2013 !!! ’s morgens vroeg om 6u of in de namiddag om 16u… op zoveel mogelijk plaatsen in Vlaanderen… (en Nederland?), hou het in de gaten en DOE MEE !!!”

brief valentijnsactie

Door de liefdesbrief, hier afgebeeld en in een mooie enveloppe gestoken, aan het dichtstbijzijnde trein- of busstation te verspreiden onder passanten met de vraag: ‘Heeft u vandaag al een liefdesbrief ontvangen?’ (of woorden van gelijke strekking). De meesten van u moet daar vermoedelijk toch passeren, dus een beetje tijd uit te trekken, wat eerder van huis dan normaal. Een praktische manier om mensen te doen begrijpen dat er in ieder geval Iemand is die van ze houdt!

Mensen kunnen ook aansluiten op plaatsen waar we al met enkelen zijn… en meedoen! Zo zullen we al aanwezig zijn in de stations van Gent, Kortrijk, Brugge, Leuven, Brussel, Aalst en Denderleeuw…

Wij zorgen voor de druk van de brieven! U kan ze desgewenst bestellen via info@mercyandmission.be.

U mag de afbeelding ook printen en multipliceren en zelf in een schone enveloppe steken.

God is love!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.