Winterforum in Paray-le-Monial

img1Na een spetterende missie met de ESM-Rome in Diest, kijken we weer verder naar andere geweldige dingen die ons te wachten staan! Van 1 tot en met 3 maart is iedereen uitgenodigd in Paray-le-Monial, Frankrijk, voor een nieuwe editie van het geweldige winterforum! De drie evangelisatiescholen organiseren dit jaar opnieuw dit niet te missen forum voor een 2000-tal jongeren uit heel Europa. Wees erbij!

We vertrekken op vrijdagavond 1 maart met de bus, beleven twee sterke dagen in Paray-le-Monial, om zondagavond helemaal opgeladen terug thuis te komen. Op het programma staat lofprijzing, onderricht (met vertaling) van internationale sprekers, aanbidding, funforum, verschillende workshops… Het wordt terug een gelegenheid om ons dieper in Gods liefde te laten onderdompelen en Zijn vreugde te ontvangen.

Nu denk je misschien: jaja, maart is toch nog zo ver. Maar we willen je vragen je agenda van 2013 er vandaag al bij te nemen, dit weekend aan te stippen en je nu al in te schrijven. We ronden de inschrijvingen af op 6 januari om je zo een weekend te kunnen garanderen aan de prijs van € 90. Hier kan je je nu al inschrijven.

img2

Nog even kort:
Wie? 18-30 jarigen van heel Europa
Wanneer? 1-3 maart
Wakosta? € 99 (en niet 90 zoals eerder gemeld)
Solidariteitsprijs € 130 voor wie het betalen kan..
Waar? Paray-le-Monial, Bourgogne, Frankrijk
Wat? Kom mee en beleef een fantastisch jongerenweekend!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.