Vlaanderen naar Paray!

Paray-le-Monial is de plaats in het zuiden van de Franse Bourgogne waar de gemeenschap Emmanuel al van in de jaren zeventig haar internationale bijeenkomsten (‘sessies’) houdt voor jongeren, gezinnen en mensen van alle leeftijden en levenssituaties, om er ‘te rusten aan het Hart van Jezus’, zoals ooit de apostel Johannes dat deed. Tallozen uit heel Europa en daarbuiten hebben daar op een nieuwe manier of voor het eerst Gods liefde ervaren en zijn er met nieuwe hoop en vol vreugde vandaan vertrokken om ieder op zijn eigen plaats, in de Kerk en in de wereld, die liefde door te geven.

De sessie van 28 juli tot 2 augustus wordt  in het Nederlands vertaald en er is een Nederlandstalig kinderprogramma. Vanuit Vlaanderen kunt u zich rechtstreeks aanmelden op de site www.paray.org, maar geeft u uw aanmelding ook door aan vincent.kemme@gmail.com, in verband het onthaal ter plaatse (vooral als het om kinderen gaat). U kan zich ook aanmelden bij de Nederlandse Emmanuel-gemeenschap. Klik hier voor meer info. Indien u vragen hebt, mailt u ons dan of bel even  054 500 135.

We wensen u een fijne, inspirerende zomer!

Vincent & Ine Kemme

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.