Emmanuel Sessie Beauraing 2012

emma beauraing

Net als verleden zomer organiseert de Belgische gemeenschap Emmanuel in de zomer van 2012 in Beauraing weer een ‘sessie voor gezinnen en alle andere belangstellenden’, een vervolg op en uitbreiding van de internationale sessies van onze gemeenschap in het Franse Paray-le-Monial.

Deze vijfdaagse zomerbijeenkomst in Beauraing richt zich in het bijzonder tot gezinnen, maar staat open voor alle belangstellenden. Zij is een unieke gelegenheid om momenten te beleven van onvergetelijke vreugde, van gebed en uitwisseling. Je kan er ook kennis maken met grote getuigen van het geloof en een levendige en vreugdevolle liturgie. De sessie van 2012 duurt van 31 juli tot 5 augustus en is geheel Franstalig.

Meer info op sessions-beauraing.be.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.