Geloofsdag Scherpenheuvel 2010

Ook dit jaar verleent de gemeenschap Emmanuel weer haar medewerking aan de jaarlijkse  geloofsdag in Scherpenheuvel, onder auspiciën van de Mariale Werken.

Geloofsdag Scherpenheuvel

1. Inleiding door Peter Verbeiren,verantwoordelijke van de gemeenschap Emmanuel in Vlaanderen. Peter is gehuwd met Catherine, vader van vier kinderen en godsdienstleerkracht te Halle.

2. Presentatie van ‘Mercy & Mission’, de avondschool voor evangelisatie die de gemeenschap Emmanuel in samenwerking met de gemeenschappen ‘Maria-Kefas’ en ‘Cara Nova’ organiseert, op zondagavonden in Gent. Jongeren laten zich gedurende een jaar met drie vormingsmodules toerusten om als echte getuigen van de liefde van het Hart van Jezus in het leven en in de wereld te staan. Klik hier voor meer info.

3. Zang tijdens de dag: gezongen lauden (11.00 uur) en de plechtige eucharistieviering (16 uur, met Felix Van Meerbergen, deken van Diest).

Impressie van de dag op Youtube!

Meer info over deze dag op de website van het Montfortaans Mariaal Centrum. U kan zich daar ook aanmelden voor een bus van diverse plaatsen in Vlaanderen naar Scherpenheuvel.

Info (voor Emmanuel): Vincent Kemme, 0474 771 971, vincent.kemme@gmail.com

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.