Nieuwe ‘M+M’ van start in oktober 2010

Na het mooie eerste jaar M+M, waarin een 40-tal jongeren (18+) één of meerdere modules volgden, zullen we (= Emmanuel, Maria Kefas en Cara Nova) een tweede jaargang organiseren: 9 zondagavonden in Gent en 3 weekends in Bel, Fra en Ned, netjes verdeeld over de 3 modules/trimesters.

M&M Folder Front

Een bijzonder jaar wordt het, want we willen de jongeren meteen ook motiveren om mee te gaan naar de WJD van Madrid, via een internationaal preforum te Paray-le-Monial (11-15 aug 2011, Madrid is van 16-21 aug 2011). De uitdaging is groot voor onze gemeenschappen, bewegingen en Vlaamse kerk, maar we geloven vooral dat doorheen een proces van innerlijkheid en loutering, nieuwe evangelisatie echt mogelijk wordt. We bidden er graag voor en vragen ook jou/jullie gebed!

Bekijk onze flyer in bijlage, onze plannen… misschien wil je een jongere uitnodigen, of ben je zelf nog geen 30 🙂 neem gerust contact.

M&M Folder back

Deelnemen met een groep aan M+M of aan onze route naar Madrid: het kan! Denk er eens over…

www.mercyandmission.be

Catherine & Peter Verbeiren,
Lombeekstraat 76, 1760 Roosdaal,

054/32.91.87

peter.verbeiren@gmail.com

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.