Op adem komen – Advent (Kersteditie)

Kerstmis in coronatijd hoeft niet in mineur te zijn, ook al ziet het ernaar uit dat café-, restaurant- en zelfs familiebezoek beperkt zal zijn. We nodigen je uit om ons samen toch voor te bereiden op een groot feest. Volg ons online op de weg naar Kerstmis, ontvang nieuwe moed op de weg naar het Licht…
 

Wat?

We zijn vertrokken voor een nieuw avontuur “Op Adem Komen”, online en op weg naar Kerstmis.
 
Het concept = 3 avonden om met Gods Geest op adem te komen… 
Elke avond = welkom; sketch; onderricht; gebedsmoment; deelgroepen (break-out-rooms)
 
Deze keer, in de advent, 3 donderdagavonden ter voorbereiding op een Kerstmis die niet ‘in mineur’ hoeft te zijn…
 
Telkens met het beeld van de drie wijzen die ‘op weg gaan’… uit de comfortzone, vanuit een diep verlangen én omdat ze de ster hebben gezien… 
 
AVOND 1 (3 december):  In corona-tijd, nood aan hoop, aan kracht en moed… Te vinden als we tijd nemen om omhoog te kijken, te bezinnen, te bidden.  Welke sterren zien we? Welke schenkt ons echte hoop?  Hoe kunnen we ons voorbereiden op Kerstmis, zodat we Jezus te zien krijgen? 
 
AVOND 2 (10 december):  In corona-tijd worden we ook uitgedaagd om uit de sofa te komen. De ster volgen is ook als biddende mens oog krijgen voor je naaste. Een hele uitdaging in deze tijd. Wat kunnen we betekenen voor elkaar? Hoe kan ik een geschenk zijn voor mijn naaste? 
 
AVOND 3 (17 december): In corona-tijd Kerstmis vieren? Velen denken dat het niet mag en niet kan… Maar in elk huis kan een licht ontstoken worden, in elk hart kan het gaan branden… Wanneer we Jezus ontmoeten dan begint iets nieuws… dat ons kan doen stralen!

WANNEER?

3, 10 en 17 december 2020

WAAR?

of ONLINE via zoom
(inschrijving nodig om de link te ontvangen)
 

INSCHRIJVEN

 

Herbekijk

 

P.S.: Aarzel niet om ook je vrienden, kennissen, parochianen… uit te nodigen.

 

Deel op Facebook

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.