Terugblik op het Emmanuel zomerweekend in Scherpenheuvel

Voor de tweede keer op rij heeft de gemeenschap Emmanuel in Scherpenheuvel een ‘Zomerweekend’ georganiseerd, een ontspannen én tegelijk spiritueel weekend voor alleenstaanden, koppels, gezinnen, jong en oud, om ons geloof te verdiepen en te vernieuwen en de vreugde ervan te herontdekken. Verleden jaar namen er bij de eerste editie van dit Zomerweekend al zo’n 90 mensen aan deel. Dit jaar stond de teller op 130 deelnemers ‘van 0 tot 88’. 

Inspirerende sprekers, sterke momenten van lofprijzing, prachtige vieringen in de basiliek, uitwisseling in  kleine groepen, speciale programma’s voor kinderen en tieners, een avond georganiseerd door de jongeren, een namiddag met een gezamenlijk spel voor alle leeftijden, een avond van barmhartigheid met een sterk getuigenis, eucharistische aanbidding en het sacrament van de verzoening,… Al met al een rijk programma in een zomerse en ontspannen familiale sfeer. 
 
Klik hier voor de fotoreportage.

 
Houd deze website in de gaten voor de aankondiging van de komende editie in 2020. 
 
 
Vincent Kemme

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.