Nieuwe liedbundel en complete partituren

Met veel vreugde presenteren de Nederlandse en Vlaamse afdeling van de Emmanuel-gemeenschap dezer dagen de nieuwe zangbundel (tekst) met liederen. De bladmuziek van deze liederen is deels in 2011 al uitgegeven in een partiturenklapper. Met de nieuwe liedbundel is er ook een aanvulling op deze klapper verschenen. Dit betekent dat ook alle partituren van de liederen vanaf nu beschikbaar zijn.

LiedbundelVia dit bestelforumulier kunt u eerder uitgegeven cd’s en partituren kopen en ook de nieuwe liedbundel en complete partituren bestellen. Voor koren bestaat er de mogelijkheid tegen een sterk gereduceerd tarief partiturenklappers aan te schaffen. U kunt hiervoor contact opnemen met: muziek@emmanuelnederland.nl, ook vanuit België.

Op deze pagina vindt u een lijst met alle liederen die in de nieuwe tekstbundel staan met de paginanummers, de nummers in de huidige partiturenklapper en de paginanummers van de nog uit te geven aanvulling. Een aantal kunt u beluisteren. De liederen gemarkeerd met een * zijn nieuwe, recent vertaalde liederen. Mocht u fouten in de partituren vinden dan kunt u ze daar zelfs even melden.

Heeft u specifieke vragen voor Vlaanderen, stuurt u dan een mailtje naar emmavla@gmail.com.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.