Forum voor Werkende Jongeren (25-35 jaar) in Paray-le-Monial

Van 12-17 juli 2013 organiseert de Gemeenschap Emmanuel vanuit Nederland een reis voor jongeren naar het Franse bedevaartsoord Paray-le-Monial. Deze reis wordt speciaal georganiseerd voor werkenden tussen de 25-35 jaar, al dan niet met een relatie. Je kunt je ook vanuit Vlaanderen voor deze reis aanmelden. 

forum 25-35 paray-le-monial

In dit forum heb je:

  • 5 dagen om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over wat je geloof op de werkvloer kan betekenen.
  • 5 dagen waarin je je christelijke roeping in de maatschappij kunt voeden.
  • 5 dagen om de liefde van de Heer te ontvangen, je talenten te ontwikkelen, een tijd van gebed te nemen, een tijd te hebben van verdieping en gewoon gezelligheid.

Er zal een veelzijdig programma worden geboden met o.a.: goede sprekers en workshops, het vieren van de Sacramenten, ontmoeting en ontspanning.

Voor jonge stellen is er tevens ook een specifiek programma ter voorbereiding op het huwelijk.

Voor Nederlandse vertaling wordt gezorgd.

Over Paray-le-Monial…

Paray-le-Monial ligt in het midden van Frankrijk. Het is een bijzondere bedevaartsplaats: in de 17de eeuw heeft Jezus aan een klooster zuster, Margaretha Maria Alacoque Zijn heilig hart getoond met de woorden: ‘Zie hier het hart dat de mensen zo heeft bemind’. Deze kapel wordt nog veel bezocht. In een prachtige fresco boven het altaar is de verschijning afgebeeld.

Praktisch….

De praktische info (vervoer, kosten enz.) volgt nog. Mocht je vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar: jongeren@emmanuelnederland.nl.

Aanmelden:
Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag mee gaan?
Klik dan hier voor het opgavefomulier!
Na aanmelding ontvang je een bevestiging