Kennis maken met Emmanuel-Vlaanderen

De Vlaamse afdeling van de gemeenschap Emmanuel komt met enige regelmaat samen in Liedekerke, in de kerk OLV Ter Muilen, op de zaterdagavond voorafgaand aan de gemeenschapsdag in Namen.

emmavla

Wie belangstelling heeft om zo’n avond mee te maken en de gemeenschap zo te leren kennen kan contact opnemen met Peer & Catherine Verbeiren, Lombeekstraat 76, 1760 Roosdaal, telefoon 054-329187, info@emmanuelvlaanderen.be.

De kerk is op loopafstand van het NMBS station Liedekerke (tussen Brussel en Aalst): Affligemsestraat (richting Liedekerke, Roosdaal), rechtsaf: Muilenstraat in, dan meteen links: Ommegangstraat. Het is een grijs modern kerkgebouw.

emmavla

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.