Inschrijven Liefde & Waarheid 2019

Stilstaan bij ons eigen zijn en van daaruit groeien in onze relatie, in die liefde die wij allemaal zo verlangen te beleven! Maar wat is liefde eigenlijk? Wat is het verschil tussen zich aangetrokken voelen, verliefd zijn, liefhebben? En hoe kunnen we de “echte” liefde beleven in een wereld die er ons zo veel verschillende en vervormde beelden van geeft? We proberen beter te begrijpen dat echte liefde op een vrije beslissing steunt, die ons ertoe leidt om ons te engageren en in te zetten voor het geluk van de andere. “Liefde voor altijd” is mogelijk en kan een fantastisch avontuur worden!

Meer info

Datum

Het weekend start op vrijdagavond 15 maart om 19u en het einde is voorzien op zondagnamiddag 17 maart om 14u.

Kostprijs

€ 80,- per persoon 

Gelieve het correcte bedrag binnen de 5 dagen te storten op het rekeningnummer van Emmanuel België.

MANUB
IBAN: BE21 0012 0201 4603
BIC: GEBABEBB
Vermelding: L&W 2019 + Naam

Locatie

De Pelgrim
Adres: Isabellaplein 15, 3270 Scherpenheuvel

Meer info of vragen?

Voor verdere vragen en/of opmerkingen kun je ons via email (liefde.waarheid@emmanuelvlaanderen.be) bereiken of op +32 477 79 78 56.
 

INSCHRIJVEN

Man Vrouw Gewicht
Man Vrouw Gewicht
Man Vrouw Gewicht
Man Vrouw Gewicht
Man Vrouw Gewicht
Man Vrouw Gewicht

De Emmanuel gemeenschap (Manub VZW) hecht veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en het respecteren van je privacy.  Door uw inschrijving aan een activiteit van de Emmanuel gemeenschap geeft U toestemming aan Manub VZW om uw persoonlijke gegevens te gebruiken voor de goede organisatie van deze activiteit.  Uw gegevens worden opgeslagen in een beveiligd bestand, strikt confidentieel behandeld en worden niet aan derden gedeeld.  Manub VZW verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.